๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–
๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–
๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–
๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–
๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–
๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–

๐Ÿ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! ๐Ÿ’–

New
S$39.90
Singapore

Share This With Friends

Instock Brand new in box Menganjalkan kulit! Kristal Beaute Firming Face Serum - membentuk muka menjadi V shape - menaikkan kulit yg kendur dan menaikkan pipi yang jatuh - mengembalikan keanjalan kulit anda - memberi efek glowing - mengurangkan kedutan-kedutan - melambat proses penuaan - merawat jeragat, jerawat - memperbaiki tekstur kulit - mencerahkan kulit - mengecilkan pori-pori - tidak berminyak Cepat menyerap ke kulit Halal dan mesra wuduk Ingredients: Vitamin C, aloevera extract, collagen, pearl powder, rose white, arbutin, hyaluronic acid, phenoserve, argan oil, 24k gold flakes. Directions: gunakan 2 kali sehari sebelum memakai krim muka. Sapukan ke kulit muka dan leher. Urut hingga meresap. 10ml. Mfg 04/2017 Exp 04/2019 ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– Gambar pertama: Lelaki, memang takdelah nak pakai skincare semua ni. Sebelum, muka kelihatan mcm penat gitu, tak bermaya Setelah, kan handsome sikit! Tona kulit mula serata dan tidak kelihatan penat dan tampak lebih bermaya! Pengguna tidak memakai krim muka selain serum ini sebab katanya serum ini tak berminyak. Krim muka ni semua rimas. Tapi bila dah kena penangan serum ni, rajin pulak tu! Takleh salahkan, lelakilah katakan.... Gambar kedua: Tiada masa untuk membuat facial. Kulit sensitive dan sering berjerawat. Hanya pengguna krim malam dan siang dan masks. Setelah menggunakan Kristal Firming Serum, kulit lebih menganjal dan tampak lebih bermaya. Wajah tidak lagi kelihatan penat. Rugi tak cuba! Beli 2 botol dan dapatkan free lipliner atau eyeliner! Postage and handling Normal mail free Registered mail $3 Cosmetic cosmetics makeup make up face skincare Sidzbeaute anti aging anti-aging youthful muda reverse skincare botox serum men male female ladies Face serum


Others also viewed

FRESH Black Tea

FRESH Black Tea

S$1810

Laneige Time Freeze Eye Serum 20ml

Laneige Time Freeze Eye Serum 20ml

S$496

Organic Jojoba Oil Tester/ Samples

Organic Jojoba Oil Tester/ Samples

S$3.206

999 ็šฎๆทกๅนณ

999 ็šฎๆทกๅนณ

S$53