πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–
πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–
πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–
πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–
πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–
πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–

πŸ’– Kelihatan Muda Gitu Dengan Kristal Beaute Firming Face Serum! πŸ’–

New
S$39.90
Singapore

Share This With Friends

Instock Brand new in box Menganjalkan kulit! Kristal Beaute Firming Face Serum - membentuk muka menjadi V shape - menaikkan kulit yg kendur dan menaikkan pipi yang jatuh - mengembalikan keanjalan kulit anda - memberi efek glowing - mengurangkan kedutan-kedutan - melambat proses penuaan - merawat jeragat, jerawat - memperbaiki tekstur kulit - mencerahkan kulit - mengecilkan pori-pori - tidak berminyak Cepat menyerap ke kulit Halal dan mesra wuduk Ingredients: Vitamin C, aloevera extract, collagen, pearl powder, rose white, arbutin, hyaluronic acid, phenoserve, argan oil, 24k gold flakes. Directions: gunakan 2 kali sehari sebelum memakai krim muka. Sapukan ke kulit muka dan leher. Urut hingga meresap. 10ml. Mfg 04/2017 Exp 04/2019 πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– Gambar pertama: Lelaki, memang takdelah nak pakai skincare semua ni. Sebelum, muka kelihatan mcm penat gitu, tak bermaya Setelah, kan handsome sikit! Tona kulit mula serata dan tidak kelihatan penat dan tampak lebih bermaya! Pengguna tidak memakai krim muka selain serum ini sebab katanya serum ini tak berminyak. Krim muka ni semua rimas. Tapi bila dah kena penangan serum ni, rajin pulak tu! Takleh salahkan, lelakilah katakan.... Gambar kedua: Tiada masa untuk membuat facial. Kulit sensitive dan sering berjerawat. Hanya pengguna krim malam dan siang dan masks. Setelah menggunakan Kristal Firming Serum, kulit lebih menganjal dan tampak lebih bermaya. Wajah tidak lagi kelihatan penat. Rugi tak cuba! Beli 2 botol dan dapatkan free lipliner atau eyeliner! Postage and handling Normal mail free Registered mail $3 Cosmetic cosmetics makeup make up face skincare Sidzbeaute anti aging anti-aging youthful muda reverse skincare botox serum men male female ladies Face serum


Others also viewed

Korea Royal Jelly&Vitamin C Mask Saleβ˜†

Korea Royal Jelly&Vitamin C Mask Saleβ˜†

S$1.104

Dermabrasion Facial Machine Portable Handheld Black Head Removal Skin Rejuvenation

Dermabrasion Facial Machine Portable Handheld Black Head Removal Skin Rejuvenation

S$4926

BN Body Shop Strawberry Sorbet Body Moisturiser (200ml)

BN Body Shop Strawberry Sorbet Body Moisturiser (200ml)

S$91

L'OrΓ©al Hydra Fresh Genius Series Sample Kit

L'OrΓ©al Hydra Fresh Genius Series Sample Kit

S$5.404