Get more Coins
Save more with bigger bundles!
By purchasing any of the above, you accept our Terms of Service.

Share This Listing

Public Comments

Abaya Ruffle

icon

1 month ago by nhfionafashion18

icon

S$56

icon

7 Likes

icon

New

icon

#y [#TERBARU CANTIQ]"ABAYA RAFFLE" $56 ============================ NAK TAU APE YANG BEST ABAYA RAFFLE NI? ============================ 💖REKAAN YANG TERKINI sebab tu la nama abaya ni raffle sbb kami reka lengan dan bhgian depn abaya beralun memang cantik sangat bila pakai,nampak ayu macam princess dan sangat - sangat simple..ruginye korang xgrab dan try satu🤗 💖 BFF & WUDUK FRIENDLY korang jangan risau abaya RAFFLE ni ada zip di bahagian depan memudahkan ibu-ibu untuk menyusu taw🤗. juga ada zip di hujung lengan mudah korang nak berwuduk nanti😍 💖MATERIAL KAIN SOFT COMO CREPE bukan biase biase punya kain taw,kite import kain yg hight quatity shja jadi korang xperlu risau dengan cuaca panas kat malaysia ni kain como crepe kite memang sangat2 sesuai,sejuk ,selesa tak berbulu yang penting IRONLESS lg taw..😘😘 💖 6 COLOR YANG GORGEOUS tak perlu risau semua color yg kami keluarkan ini membuat anda nampak sangat cantik bila pkai..tak kira la kakak,ibu,adik semua mesti berkenan dengan color2 abaya raffle ni. LIMITED EDITION While Stock Last 🕹Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🕹Contoh Model Pakai Saiz XS 🕹Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🕹Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc

OTHERS

Getting This

S$3.20

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

nhfionafashion18
nhfionafashion18
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
Reviews
inblackinkreally kind and nice seller. item is great too. ea...read more
1 week ago
5.0
nisszwell communication, friendly seller, item came as...read more
1 week ago
4.7
atijahmirzaGreat seller to deal with... prompt replies item r...read more
1 week ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE