Get more Coins
Save more with bigger bundles!
By purchasing any of the above, you accept our Terms of Service.

Share This Listing

Public Comments

Niqa Hijab Wash

icon

2 months ago by yndevoguecollections

icon

S$18

icon

1 Likes

icon

New

icon

Hai kawan2, selamat Pagi / Petang 😎 Pernah dengar tak NIQA HIJAB WASH? 👀. . Alaa...yang boleh hilangkan kotoran kesan make up, foundation dan peluh pada tudung tu. Senag jer nak guna, tak perlu sental. Hanya rendam, bilas dan sidai je. . Pada baju, kain atau seluar pun boleh u olls..! . Best tak!!? Best Kan....😍 . Stok sgt2 terhad tau, jangan tunggu lama2 nanti melepas menangis bucu meja kami tak tanggung tau! 😂😂. . Mana lagi nak Cari pencuci tudung yg best spt NIQA 🤩🤩🤩. .

OTHERS

Getting This

icon

CarouPay (Pay through Carousell)

S$3.80

S$4.79

S$3

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

yndevoguecollections
yndevoguecollections
isFacebookVerifiedisEmailVerified
Reviews
hkcs21Fast & responsive seller! Recommended..
1 month ago
5.0
s.v.r.Smells just like I wanted. Will buy from you again...read more
1 month ago
5.0
ashlynn.m.addamsFast response. Great to deal with. Thank you.
1 month ago
5.0

YOU MAY ALSO LIKE