Share This Listing

Public Comments

1minute Miracle Foundation

icon

1 year ago by firhanz

icon

S$15

icon

4 Likes

icon

New

icon

Sebelum & Selepas beberapa hari menggunakan 1minute Miracle Foundation #1mmf ..throwback balik 😉 ************************ . <3 KENAPA RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN 1MMF? ✔ Sapu-sapu terus glowing. Dalam foundation ada 30% ekstrak mutiara. Kulit pun makin putih tau ;) ✔ Flawless serta-merta. Kalau ada parut jerawat bertahun-tahun, takyah susah-susah guna concealer bagai. Foundation ni pun cukup dah. Dap dap sikit sikit je. Terus flawless. ✔ Mesra wudhuk. Sangat senang nak cuci. Tak perlukan make up remover pun. ✔ HALAL & Lulus KKM. Produk bumiputra, Muslim lagi. ✔ 1 kod untuk semua kulit. Tak perlu risau takut silap kod karang jadi tepung gomak ke apa. Dia akan blend cecantik dengan kulit uols. ✔ Tahan 16 jam. Makin lama makin glowing tau. Tak payah susah susah touch up. ✔ Merawat kulit. Dalam masa beberapa hari guna secara berterusan, uols akan perasan kulit makin lembut, gebus gitu. Permanent tau bukan sebab mekap. . . . 1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan. #1mmf #MukaMakFlawless #teamAtriani . . Pss: HARGA cuma $15.00 tauu. 📲whsapp

Promotion

Try out Park N Parcel's fuss-free, trackable shipping at just $2.50. Tap here to find out more: http://bit.ly/carouselldelivery

Getting This

icon

Meet-up

icon

Punggol

icon

Mailing & Delivery

Meet The Seller

firhanz
firhanz
isFacebookVerifiedisEmailVerified
  • positiveReviewsCount84
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

YOU MAY ALSO LIKE