1minute Miracle Foundation
1minute Miracle Foundation
1minute Miracle Foundation

Share This With Friends

Sebelum & Selepas beberapa hari menggunakan 1minute Miracle Foundation #1mmf ..throwback balik 😉 ************************ . <3 KENAPA RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN 1MMF? ✔ Sapu-sapu terus glowing. Dalam foundation ada 30% ekstrak mutiara. Kulit pun makin putih tau ;) ✔ Flawless serta-merta. Kalau ada parut jerawat bertahun-tahun, takyah susah-susah guna concealer bagai. Foundation ni pun cukup dah. Dap dap sikit sikit je. Terus flawless. ✔ Mesra wudhuk. Sangat senang nak cuci. Tak perlukan make up remover pun. ✔ HALAL & Lulus KKM. Produk bumiputra, Muslim lagi. ✔ 1 kod untuk semua kulit. Tak perlu risau takut silap kod karang jadi tepung gomak ke apa. Dia akan blend cecantik dengan kulit uols. ✔ Tahan 16 jam. Makin lama makin glowing tau. Tak payah susah susah touch up. ✔ Merawat kulit. Dalam masa beberapa hari guna secara berterusan, uols akan perasan kulit makin lembut, gebus gitu. Permanent tau bukan sebab mekap. . . . 1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan. #1mmf #MukaMakFlawless #teamAtriani . . Pss: HARGA cuma $15.00 tauu. 📲whsapp


Deal Options

Meet-Up

Singapore

Mailing or Delivery


Others also viewed

In Stock A5 Dotted Grid Notebook In Grey

In Stock A5 Dotted Grid Notebook In Grey

S$2059

WTP VERSUS DIRT JUMP BMX 2015

WTP VERSUS DIRT JUMP BMX 2015

S$4005

Sporty Wear

Sporty Wear

S$2001

($3) REG POSTAGE PRICE FOR GUCCI, LV BURBERRY SLING BAGS

($3) REG POSTAGE PRICE FOR GUCCI, LV BURBERRY SLING BAGS

S$310