Share This With Friends

Sebelum & Selepas beberapa hari menggunakan 1minute Miracle Foundation #1mmf ..throwback balik 😉 ************************ . <3 KENAPA RAMAI YANG JATUH HATI DENGAN 1MMF? ✔ Sapu-sapu terus glowing. Dalam foundation ada 30% ekstrak mutiara. Kulit pun makin putih tau ;) ✔ Flawless serta-merta. Kalau ada parut jerawat bertahun-tahun, takyah susah-susah guna concealer bagai. Foundation ni pun cukup dah. Dap dap sikit sikit je. Terus flawless. ✔ Mesra wudhuk. Sangat senang nak cuci. Tak perlukan make up remover pun. ✔ HALAL & Lulus KKM. Produk bumiputra, Muslim lagi. ✔ 1 kod untuk semua kulit. Tak perlu risau takut silap kod karang jadi tepung gomak ke apa. Dia akan blend cecantik dengan kulit uols. ✔ Tahan 16 jam. Makin lama makin glowing tau. Tak payah susah susah touch up. ✔ Merawat kulit. Dalam masa beberapa hari guna secara berterusan, uols akan perasan kulit makin lembut, gebus gitu. Permanent tau bukan sebab mekap. . . . 1minute Miracle Foundation #1mmf foundation HD berevolusi terkini dengn 30% kandungan ekstrak mutiara khas untuk wajah GLOWING dan agen PERAWAT yang berkesan. #1mmf #MukaMakFlawless #teamAtriani . . Pss: HARGA cuma $15.00 tauu. 📲whsapp


Deal Options

Meet-Up

Singapore

Mailing or Delivery


Others also viewed

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Shades Ash Brown and Soft Brown

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Shades Ash Brown and Soft Brown

S$205

BN NARS Long lasting MATTE

BN NARS Long lasting MATTE

S$284

*LIMITED EDITION* Brush Organizer / Holder / Storage with FREE MIXED COLOUR Pearl

*LIMITED EDITION* Brush Organizer / Holder / Storage with FREE MIXED COLOUR Pearl

S$2074

Colourpop It's Vintage Mini

Colourpop It's Vintage Mini

S$225