ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC. Preorder Items. Duration Estimated 7 Working Days. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

New
S$18
Singapore

Share This With Friends

ADORE LIPMATTE by CLIQUE COSMETIC . Tak payah nak susah hati jom pilih 8 kaler yang seksi ni sebab Clique Cosmetics ni "Be Different" dari yang lain serius tak tipu 😍😍 . Get all your Colour . πŸ’„ Mysterious pink . πŸ’„ Cranberry blush . πŸ’„ Red devotion . πŸ’„ Viva Glam . πŸ’„ Mochalicious . πŸ’„ Kiss Me . πŸ’„ Sexy Berry . πŸ’„ Hot Gossip Fuyoooo , memang gojes maut la kaler2 CLIQUE COSMETIC punyer lipmatte ni !! 😱😱 . Kaler kat bibir ni xmerekah walopon seharian pakai!! utk kulit bibir yg kering & menggelupas, dont worry, CLIQUE ni juga sesuai utk anda!! Sekarang bibir munggil, sihat akibat hari2 guna ADORE LIP MATTE by CLIQUE COSMETICS ni. Dalam lip matte ni ada AGRAN OIL DAN VIT E yang bertindak melembabkan bibir. BEESWAX pula bertindak sebagai zat pelembab yang mengandungi Vit A untuk melembutkan bibir daripada kering. Bibir dah tak pecah lagi sebab adanye SHEA BUTTER dalam Adore Lip matte tu. Selain tu ada juga COLLAGEN yang membantu untuk menggantikan sel kulit baru pada bibir. Adore LIpmatte by CLIQUE COSMETICS ni terdapat 8 warna pilihan yang membuat uolss rambang mata untuk pilih (kindly refer pic) ✌✌😘 silakan2 .. slamat mencuci mata uolz! hihihihi Harga : $18.00 each


Others also viewed

✨ INSTOCK SALE: ELF Cosmetic Nude Rose Gold Eyeshadow Palette

✨ INSTOCK SALE: ELF Cosmetic Nude Rose Gold Eyeshadow Palette

S$13.9016

Bobbi Brown Pastel Shadow Options Palette

Bobbi Brown Pastel Shadow Options Palette

S$225

Looking for laneige refills 3 pcs

Looking for laneige refills 3 pcs

S$102

Limited edition brushes from Etude House

Limited edition brushes from Etude House

S$205