(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO
(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO
(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO
(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO
(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO
(INSTOCK AVAIL) Authentic Age Lock Oxygenating Bubble Mask By Umie Aida PO

Share This With Friends

TERBARU DARI UMIE AIDA . . AGE LOCK by UMIE AIDA : OXYGENATING BUBBLE MASK Price: $35 (exclude postage) Saksikan dan rasailah produk inovasi dlm dunia kecantikan.! Ape tu AGE LOCK?? Mesti ramai yg tk tau, sis cantik Umie Aida dah kluarkan produk baru! Baru seminggu di pasaran.. fresh from the oven tau! AGE LOCK OBUBBLE MASK ni sesuai utk korang2 yg teringin nk nampak muda dari usia sebenar.. ( nak nak musim raya ni , byk open house yg nk kene pegi kan... AGELOCK ni juga sangat sesuai utk sesiapa yg teringin nk kulit cantik & putih melepaks. 😍 . . Ape yg best tentang Agelock ni??? 👇👇👇 AGELOCK OXYGINATING BUBBLE MASK ataupon *Masker Terapi Oksigen AgeLock* berfungsi sebagai : 💧memberi *TERAPI OKSIGEN* 💧men *CERAH* kan 💧anti *KEDUT* 💧 *KECIL* kan pori2 💧me *LEMBAP* kan 💧meng *HALUSI* tekstur kulit 💧me *MELIHARA KOLAGEN* kulit 💧mem *BANTU* produksi asid Hyaluronik (Asid pelembap semulajadi kulit, semua orang ada asid ni tau) . *8 FUNGSI DALAM 1 BOTOL laa..!!! * Sebotol tahan *2 bulan* pulak tu..!!! Super jimatsss!! *Cara Penggunaan* pulak . . 1. Bersihkan muka dr makeup (slps mandi lagi cun) 2. Keringkan muka 3. Sapukan satu lapisan nipis AgeLock O2 Therapy Mask 4. Biarkan selama 3-5minit 5. Anda akan rasa macam bubble2 kecil mula menapak di muka (ini disebabkan mask telah bergabung dengan oksigen di udara dan membentuk buih halus yg membawa oksigen jauh ke dalam liang pori... BESTKAAANNNN!! 😍 6. Tonyoh buih2 tu, buat mcm scrub gituuu 7. Bilas muka dgn lembut & lap kering... (Tak yah guna banyak air, hanya utk hilangan rasa lekit sahaja) . Rasai kelembutan kulit anda walaupun dgn hanya SEKALI penggunaan... fuhh!! Cam gini ah! 👍👍👍


Deal Options

Meet-Up

Singapore

Self-collect under my void deck @ Bukit Batok: - Cash on Delivery (in stocks) - Payment made first (preorders), receipt will be given

Mailing or Delivery

Normal mail: $1 and at your own risk - 2 to 5 working days Recommended depending on size: 1. AM mail: $3 - 1 to 2 working days with tracking number 2. Smartpac: $4 - 1 to 2 working days with tracking number 3. Reg Mail: $4 - $6 - 1 to 2 working days with tracking number 4. Home delivery: $5 onwards (depending on location) - Immediately on the day of purchase or other scheduled date(s)


Others also viewed

YL RC Essential Oils, 5ml

YL RC Essential Oils, 5ml

S$05

Bath N Body Mist

Bath N Body Mist

S$93

New In Box philosophy Radiant Skin Care Series

New In Box philosophy Radiant Skin Care Series

S$359

Watson Weighing Scale

Watson Weighing Scale

S$81