Share This With Friends

INFO : B'GLOW SKINCARE PREMIUM PANTAS HILANGKAN JERAGAT & JERAWAT NEW B'GLOW PREMIUM!! READY INSTOCK DO PM.TO PLACE ORDER Anda risau akan jeragat yang semakin ketara tu? Atau jerawat naik semakin banyak ? Tak ada yang nak dirisaukan. B'GLOW PREMIUM kan ada. Diformulasikan dari bahan2 semulajadi terbaik seperti epal, lobak merah, ekstrak ros, vitamin B,C dan E dan penambah baikan bahan iaitu extra SERBUK MUTIARA ASLI (serum wash dan nite cream) untuk kesan yang lebih pantas dan lebih baik semestinya dapat menghilangkan jeragat serta jerawat dengan pantas sepantas 7 hari uolls. Set B'glow PREMINUM lengkap dengan :- √ Serum Wash 70gm ( bar soap, besar dan berbaloi) √ BB Gluta 5gm √ Collagen Night Cream 5gm Dah terbukti dengan beribu testimoni yang berjaya hilangkan jeragat dan jerawat dengan selamat. Set skincare B'Glow Premium ni dpt membntu wajah uolss 1. menghilangkan jerawat 2. menghilangkan jeragat 3. menyembuhkan kulit berminyak 4. memudarkan bekas jerawat 5. menghilangkan parut jerawat 6. memberi kesegaran wajah Uolss yang tengah alami masalah wajah dan runsing mencari produk yg sesuai, jangan tunggu lg, dapatkan segera B'Glow Premium


Deal Options

Mailing or Delivery

mailling


Others also viewed

Secret Desire Skincare

Secret Desire Skincare

S$01

Innisfree Green Tea Seed Serum (15ml)

Innisfree Green Tea Seed Serum (15ml)

S$58

Innisfree green tea seed serum 15ml

Innisfree green tea seed serum 15ml

S$616

Innisfree green tea seed serum travel kit (15ml)

Innisfree green tea seed serum travel kit (15ml)

S$33