Share This Listing

Public Comments

B'GLOW SKINCARE PREMIUM INSTOCK DO INBOX TO.PLACE ORDER Or DETAIL $

icon

1 year ago by cahaya2017

icon

1 Likes

icon

New

icon

INFO : B'GLOW SKINCARE PREMIUM PANTAS HILANGKAN JERAGAT & JERAWAT NEW B'GLOW PREMIUM!! READY INSTOCK DO PM.TO PLACE ORDER Anda risau akan jeragat yang semakin ketara tu? Atau jerawat naik semakin banyak ? Tak ada yang nak dirisaukan. B'GLOW PREMIUM kan ada. Diformulasikan dari bahan2 semulajadi terbaik seperti epal, lobak merah, ekstrak ros, vitamin B,C dan E dan penambah baikan bahan iaitu extra SERBUK MUTIARA ASLI (serum wash dan nite cream) untuk kesan yang lebih pantas dan lebih baik semestinya dapat menghilangkan jeragat serta jerawat dengan pantas sepantas 7 hari uolls. Set B'glow PREMINUM lengkap dengan :- √ Serum Wash 70gm ( bar soap, besar dan berbaloi) √ BB Gluta 5gm √ Collagen Night Cream 5gm Dah terbukti dengan beribu testimoni yang berjaya hilangkan jeragat dan jerawat dengan selamat. Set skincare B'Glow Premium ni dpt membntu wajah uolss 1. menghilangkan jerawat 2. menghilangkan jeragat 3. menyembuhkan kulit berminyak 4. memudarkan bekas jerawat 5. menghilangkan parut jerawat 6. memberi kesegaran wajah Uolss yang tengah alami masalah wajah dan runsing mencari produk yg sesuai, jangan tunggu lg, dapatkan segera B'Glow Premium

Promotion

Try out Park N Parcel's fuss-free, trackable shipping at just $2.50. Tap here to find out more: http://bit.ly/carouselldelivery

Getting This

icon

Singapore

icon

Mailing & Delivery

mailling

Meet The Seller

cahaya2017
cahaya2017
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount5
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

YOU MAY ALSO LIKE