Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*
Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*
Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*
Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*
Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*
Berina Hait Straigthener - Last 1-3years *AUTHENTIC PRODUCT*

Share This With Friends

BERINA HAIR STRAIGHTENER Nak luruskan rambut?? Tapi malas nak duduk lama2 kat salon kan..mahal plak tu... Rm 200++..jangan susah.. guna ja BERINA ni.. hasil mcm salon.. HALAL .. blh bawa solat Untuk rambut kerinting yg nak luruskan pn blh juga pakai yer.. *Krim pelurus rambut Berina *Sekotak ada 2krim. *Paras bahu guna sekotak. *Paras pinggang guna 2kotak. Mmg berkesan meluruskan rambut takyah guna straightener ya. Yg rambut kinting2 kalu nak rasa rambut straight boleh guna jugak taw. Takyah g salon dah buat sendrik ajr kat umah.. Cara apply de kat kotak. Baca dan ikut arahan dgn betul. Cara-cara penggunaan krim berina: 1. Cuci rambut anda dengan syampoo(ikut suke la yer nak pakai syampoo ape)hehe..lepas tu keringkan rambut anda.nak guna hair dryer ataupun keringkan guna tuala pun tak pe... 2. Lumurkan krim 1 pada rambut anda.(jangan pakai sikat yer,nanti rambut akan akan tertarik.pakai tangan atau seeloknya berus yang lembut)pastikan setiap helai rambut anda kena mengenai krim 1 tu yer... Dan biarkan selama 30 minit.maximum 1 jam.kemudian bilas rambut anda dengan air bersih dan keringkan dengan tuala bersih.lepastu bagi yang rambut panjang boleh pakai iron rambut.(bagi yang rambut pendek tu nak guna pun ok xnak guna pun tak pe) 3.lumurkan krim 2 keatas rambut dan pastikan rata yer..lepas tu sikat rambut anda dengan cermat.dan biarkan selama 25 minit.maximum 45 minit.krim 2 bertujuan meneutralkan vitamin dalam rambut dan menghapuskan bau krim 1.lepas tu bilas dan keringkan rambut anda.dan iron rambut anda untuk kali kedua. Tips : jauhkan rambut anda dari terkena air sekurang-kurangnya 2 hari untuk memberi laluan krim 1 dan 2 meresap kedalam rambut andauntuk ketahanan lebih lama..


Others also viewed

WOWO Hair Mask

WOWO Hair Mask

S$0.991

WOWO Hair Essential Oil

WOWO Hair Essential Oil

S$0.991

WOWO Shampoo

WOWO Shampoo

S$0.991

Wowo Shampoo *Free Gift with every set purchase*

Wowo Shampoo *Free Gift with every set purchase*

S$0.994