HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! 
(HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!)
HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! 
(HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!)
HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! 
(HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!)
HiBROWS !! HIBROWS !! HiBROWS!! 
(HENNA KENING PERTAMA DIMALAYSIA !!!)

Share This With Friends

INGAT RAMBUT JE ADA HENNA ....BULU KENING PUN ADA TAU....PERCAYA TAK ??? LUKIS KENING HARI NI, TAHAN SAMPAI MINGGU DEPAN ======================== . Berita baik untuk mereka yang tak boleh keluar rumah tanpa kening yang cantik! Memperkenalkan produk inai kening (brow henna) PERTAMA DI MALAYSIA yang (+)semi-permanent (kekal sementara hingga 14 hari) (+)halal, mesra wudu’ dan selamat (+)dua warna pilihan: GREY dan BROWN (+)warna stain yang membuatkan kening nampak natural dan tak fake (+)membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening . “HiBrows” adalah product bumiputra PERTAMA yang di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening. Lepas ni, sis hanya perlu lukis kening seminggu atau DUA MINGGU SEKALI sahaja menggunakan “HiBrows”! Wahhhh !!  😱 😱 😱 😱 Reallyy??? Gilerr beshh!! 


Deal Options

Mailing or Delivery

smartpac or reg mail


Others also viewed

Rimme stay matte pressed powder

Rimme stay matte pressed powder

S$109

Maybelline master smoky eyeliner

Maybelline master smoky eyeliner

S$50

My little pony collection colourpop

My little pony collection colourpop

S$913

Gigi Hadid Jetsetter Palette

Gigi Hadid Jetsetter Palette

S$550