IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL
IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL
IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL
IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL
IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL
IFLAWLES  ARGAN OIL WITH GOLD 24K
INSTOCK
$33 INCLUDED  NORMAL MAIL

IFLAWLES ARGAN OIL WITH GOLD 24K INSTOCK $33 INCLUDED NORMAL MAIL

New
S$0.01
Singapore

Share This With Friends

I FLAWLESS ARGAN EMAS RESTOCK LAGIIIII!!! KELEBIHAN MINYAK ARGAN EMAS iFLAWESS YANG MENJADI PILIHAN WANITA SELURUH MALAYSIA . 1) Minyak Argan Emas iFlawless adalah Minyak Argan PREMIUM yg diformulasikan KHAS UNTUK MUKA sahaja bukan general. PERTAMA DI MALAYSIA sehingga kini. R&D memilih Minyak Argan yang High Gred dimana ianya mempunyai tekstur ringan supaya mudah menyerap. Sebab tu minyak argan iflawless,effect dia lebih efficient untuk makeup & skincare Kesannya: ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅muka kering kembali lembap ✅muka berminyak kembali normal ✅tiada lagi foundation retak seribu ✅tiada lagi muka bercapuk sebab pakai bedak atau foundation ✅tiada lagi "argggggh,susahnya nak blend foundation" ✅jimat foundation yang harga beratus-ratus. ✅hasil makeup moist-moist macam perempuan korea ✅jerawat kecil,parut pudar,liang roma kecil & kulit lembut macam baby 2)Minyak Argan iFlawless mempunyai kepingan emas original 24k. Minyak argan emas iflawless adalah yg pertama di Malaysia yg diformulasikan dgn emas original 24k. Emas 24K membantu: ✅melewatkan penuaan ✅menganjalkan kulit ✅ merangsang peredaran darah di muka menyebabkan kesan pinkish2 di pipi ✅ memberikan KESAN GLOWING SEMULA JADI YANG SERTA MERTA PADA WAJAH ✅ Sekiranya digunakan untuk makeup, hasil makeup akan tampak eksklusif dan glowing yang super cantik! 3)Minyak Argan Emas iFlawless mengandungi essential oil (pati minyak aroma terapi)di dalamnya. Ini membuatkn minyak argan emas iflawless bauannya seperti di dalam spa. Bauan ini ✅ merangsang emosi dalaman supaya lebih tenang & bahagia!😊😍 wanita yang bahagia lebih nampak cantik kan??? Inilah kelebihan Minyak Argan Emas iFlawless. Sebab tu pengguna iFlawless kebanyakkannya adalah berantai..contoh,kalau seorg dlm ofis pakai...hampir separuh ofis akan pakai jugak taw..😊sebab tak tahan tengok kawan FLAWLESS SANGAT


Others also viewed

BUNNY DOOM. Thailand #1 best selling product. Even better than Bikinii Boomz BIGGER BREAST BRIGHT SKIN FIRM LADY HEALTHY BREAST ENHANCEMENT CREAM / PILL BREAST ENLARGEMENT

BUNNY DOOM. Thailand #1 best selling product. Even better than Bikinii Boomz BIGGER BREAST BRIGHT SKIN FIRM LADY HEALTHY BREAST ENHANCEMENT CREAM / PILL BREAST ENLARGEMENT

S$247

Sunday Riley U.F.O Ultraclarifying Facial Oil

Sunday Riley U.F.O Ultraclarifying Facial Oil

S$602

SABUN KOPI READY STOCK

SABUN KOPI READY STOCK

S$1.7059

Decants Of Beauty Products

Decants Of Beauty Products

S$1029