IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁
IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁
IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁
IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁
IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁
IFLAWLESS FESTOSA $35
(New Packing In Green Box)
VEVIOUS TRIAL 5g  $17

✔COMBO  SET 2 IN 1 $52
 INCLUDING
 FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁

IFLAWLESS FESTOSA $35 (New Packing In Green Box) VEVIOUS TRIAL 5g $17 ✔COMBO SET 2 IN 1 $52 INCLUDING FREE MAIL BY SMARTPAC👍🎁


S$52
Singapore

Share This With Friends

🌹 I - FLAWLESS ARGAN OIL 🌸 MAKE UP X FLAWLESS ?? MAKE UP X TAHAN LAMA ?? MAKE UP NAMPAK KUSAM ?? FOUNDATION MEREKAH ?? KULIT KERING ?? BIBIR KERING ?? MASALAH KULIT ?? 👍MINYAK ARGAN EMAS I FLAWLESS BLH SELESAIKAN MASALAH ANDA ... RAMUAN RAHSIA iFLAWLESS, 5 KALI LEBIH POWER DARI MINYAK ARGAN BIASA 💋Kebaikan untuk wajah ✅melembapkan wajah tanpa menyebabkan kulit berminyak ✅kulit jenis berminyak kembali normal ✅mengecutkan jerawat ✅mengurangkan parut jerawat ✅mengecilkan liang pori-pori ✅kulit lembut macam beby ✅awet muda ✅happy!!!(kesan aroma terapi terpilih dari Morocco) ✅bibir munggil & tiada lagi pecah2 Kebaikan untuk makeup ✅makeup tahan lama sehingga 18jam ✅makeup tampak glowing semulajadi ✅makeup tampak exclusive effect gold 24K ✅mengawal daripada muka berminyak kesan dr makeup ✅makeup moist-moist ✅bibir terawat dari kering lipstik 💋CARA PAKAI 1. Make up Boleh sapu sedikit pada wajah sblm pkai foundation foundation atau lipstick .. atau boleh mix dalam foundation 2. Blh di pakai siang dan mlm 💋👍VEVIOUS NI FOUNDATION KE SIS? 👀 Ramai naw yang tanya kat agent2 iolls soalan ni. Jawapannya bukan syg vevious ni Serum/Primer 😘. Apa fungsi vevious ni? Fungsi dia 2in1 okay😍 Serum - Membantu merawat kulit uolls yang bermasalah seperti jerawat/jeragat/kusam/tona tak sekata dll dannn...Ia juga bertindak melindungi kulit wajah apabila kita apply Makeup....Bahan kimia uolls tak takot muka rosak ke🙄 Primer - Membuatkan Makeup uolls tahan lebih lama dari biasa jadi boleh la uolls BERAYA seharian tanpa perlu nak tacap2 setiap kali nak pergi rumah ke rumah 😆 Kan menaikkan Self Confident gitew..💁🏻 Jomlah grab satu untuk Hari Lebaran ni..Stay Confident and Beautiful Uolls #fenomenaserumterbaik #pilihanmuamasakini #syukuralhamdulillah


Others also viewed

Buy 2 foc 1 买二送一 柑橘妹妹 水切妹妹 Quick!!!!

Buy 2 foc 1 买二送一 柑橘妹妹 水切妹妹 Quick!!!!

S$404

(CLEARANCE) Actavis Bimatoprost Actavis Eye Drops 0.03% (3ml)

(CLEARANCE) Actavis Bimatoprost Actavis Eye Drops 0.03% (3ml)

S$296

Belif Peat Miracle Revital Eye Cream

Belif Peat Miracle Revital Eye Cream

S$48.605

BNIB DROPS OF YOUTH™ YOUTH CONCENTRATE 30ML

BNIB DROPS OF YOUTH™ YOUTH CONCENTRATE 30ML

S$405