Get more Coins
Save more with bigger bundles!
By purchasing any of the above, you accept our Terms of Service.

Share This Listing

Public Comments

Kitab hakikat insan(440pages)

icon

7 months ago by seri.1

icon

S$55

icon

37 Likes

icon

New

icon

Kitab ini hanya untuk mereka yg sudah menyelami ke dalam lautan makrifat yg mendalam dan telah pun mendapatkan mutiara kehidupan... bagi mereka yg sudah memahami pokok ujud dalam kertas dan kertas itu sebenarnya pokok bolehlah melamar kitab ni untuk mendapatkan viewing dari diffrent angle tetapi pada object yg sama agar tersenyum lebar nanti...πŸ˜ŠπŸ˜‰... bila dah jadi kertas yg bernama duit semua orang lupakan si pokok dan menderu deru mencari si kertas.... takde satu pun yg berterima kasih kepada pokok apatah lagi menyiramnya di hutan hutan belantara.... kan bagus kita jadi si sudin dalam cerita pendekar bujang lapok... kalau boleh satu kampung punya pokok dia nak siram...ENI !!!!! ANGKAT KAIN HUJAN JEMURAN DAH TURUN!!! ISHH ISHH ISHH ISHH...😊 Bagi yg baru berjinak jinak dalam dunia makrifat tolong ya jgn beli kitab ni... pertama buat pening kepala aje dan kedua buat sakit kocek aje... untuk mereka yg baru mula menyelam dipermukaan lautan untuk mendapatkan mutiara itu saya anjurkan untuk membeli kitab addurunaffis...cuba baca keterangan kitab addurunaffis di carousel saya itu😊.... sekali lagi saya ingatkan kitab hakikat insan cuma untuk level guru guru yg expert memandu kereta dan ada pengalaman mengajar orang memandu... yg belum ada lesen jgn pula cuba cuba nak memandu kereta nanti tak pasal pasal masuk hospital pulak....😊 tapi kalau beli untuk disimpan dulu sementara nak dapatkan mutiaranya boleh..πŸ˜‰ mungkin ada yg bertanya kenapa buku ni mahal sangat... biarlah saya berterus aje ya... untuk buat copy buku ni dengan binding aje sudah $36... banyak kerja pula yg nak kena saya buat... pertama hantar ke kedai... lepas tu kena pulang rumah sementara nak tunggu kitabnya siap... lepas tu kena pergi balik ambil... jadi untuk mereka yg kurang berkemampuan tetapi benar benar inginkan kitab ni saya anjurkan untuk mereka mengambil kitab ini dengan saya dan pergi buat copy sendiri... letak deposit $100 dan depositnya akan saya kembalikan setelah kitabnya itu dikembalikan... cuma hadiahkanlah saya $10 dollar duit rokok untuk masa yg diluangkan itu...😊

Getting This

icon

Meet-up

Meet The Seller

seri.1
seri.1
isFacebookVerifiedisGplusVerifiedisEmailVerified
Feedback
  • 59
  • 0
  • 1