Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula
Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula
Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula
Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula
Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula
Menyembuhkan Utok Lutut Kaki Supaya Boleh Kembali Jaln Semula

Share This With Friends

WANITA LEBIH CANTIK BILA RAMAI ANAK?!!! . Yang kiri tu gambar masa anak 1... Siap makeup dgn mua lagi... . Yang kanan gambar masa anak dah 2, simple day makeup conteng2 sendiri je 😊😊 . Tapi saya personally lagi suka yg masa anak 2... Jawline tak kembang dah...pipi pun dah up sikit. Kurang muka macam mak2 kan..😍😍 Betul ke wanita lg cantik bila ramai anak? Takla.. Mana de!!!! 😝 . Wanita lagi cantik klu guna BB Pus!! Nii hasil lebih kurang 6-7 bulan setia dgn BB Plus. . Kolagen paling lama Mary pernah guna sebab rasa dia sedap dan kita nampak progress kulit kita lebih cantik from time to time. . Ada jer byk hari yg ter"skip"..tapi hasil dia...wah..lumayan jugak..πŸ‘§πŸ‘§ . Mommies anak 2, anak 3, 4 or 5....tak kisah... Boleh jer cecantik dgn BB Plus.. Nak glowing flawless semua pun boleh. Kesan seawal 3 sachet jer tau!! . Korang memang sangat2 recommended cuba sendiri tau. Intrested Pm/Wasp 81347092 (nana) #ProjekSTG #Teamontarget #sayaminumsayajugakjual #bizonlinesambilberjemaah


Deal Options

Mailing or Delivery

buy 3 item get free postage


Others also viewed

Lose 10 Kg In 2 Month

Lose 10 Kg In 2 Month

S$551

AUTHENTIC VS VICTORIA SECRET BOMBSHELL

AUTHENTIC VS VICTORIA SECRET BOMBSHELL

S$3518

Whitening Toothpaste

Whitening Toothpaste

S$01

VS Body Mist / Sample / Bottle

VS Body Mist / Sample / Bottle

S$2.504