Share This Listing

Public Comments

    [P.O] Duoya Mascara : Che Ta Mascara Eyelashes waterproof (Wuduk friendly)

    icon

    8 months ago by aleycya

    icon

    S$9.90

    icon

    28 Likes

    icon

    New

    icon

    - Bulu mata PANJANG ? - Bulu mata LEBAT ? - Bulu mata LENTIK ? - Ada vitamin ? - Wudu' friendly ? - Waterproof tp mudah dicuci tanpa guna makeup removal ? - Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ? - Tak akan buat bawah mata anda gelap seperti bila cuci ? Ni haaa,makanan dia..mascara terbaik abad ini untuk bulu mata lurus kontok. Sbb apa? Sebabnya ia.. ● Memanjangkan bulu mata ● Melentikkan bulu mata 2X ganda ● Melebatkan bulu mata (superdense) ● Waterproof ● Tidak mencomotkan ● Tidak berketul ● Senang di cuci ● Mesra wuduk ● Tiada panda eyes ● Fiber tidak gugur di muka ● Fiber maskara tapi dalam 1 bekas ● Berus lebih besar dan senang nak calit ● Sgt menjimatkan masa ● Tahan lama ● Kesan seperti memakai bulu mata palsu Hebat takkk??? Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir. Jimat masa,jimat wang..tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat! Harga di jamin terbaik dan 100% original dari Korea. Kami jual yang ori sahaja !!! Q&A MASCARA DUOYA ALA CHE TA Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 1: CheTa guna ke mascara ni ? - Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. Soooo jangan gatai2 lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 2: Kenapa dipanggil Mascara CheTa ? - Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : " Wah ! Macam mata CheTa la 😍 " " Memang cantik sis, macam CheTa !! " 3: Mascara CheTa dari mana ? - Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big 4: Halal tak ? - 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal 5: Senang cuci tak ? - Mascara ni memang mudah nak cuci. Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar 6: Apa kelebihan Mascara CheTa ni ? - Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata - Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja - Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda - Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci - Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci - Tidak perlu menggunakan makeup removal - Wudu' friendly - Waterproof !

    Getting This

    icon

    Meet-up

    icon

    Blk 431A Yishun Ave 1

    icon

    Mailing & Delivery

    Normal mail from $1.15 SmartPac $3.80

    Meet The Seller

    aleycya
    aleycya
    isFacebookVerifiedisEmailVerified
    • positiveReviewsCount276
    • neutralReviewsCount1
    • negativeReviewsCount2

    YOU MAY ALSO LIKE