READY STOCK💕DAUN GELENGGANG SET. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DAUN GELENGGANG SET. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DAUN GELENGGANG SET. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DAUN GELENGGANG SET. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

READY STOCK💕DAUN GELENGGANG SET. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

New
S$12
Singapore

Share This With Friends

Khasiat Daun Gelenggang Penyakit kulit seperti panau, kurap dan kudis buta merupakan perkara yang semestinya ingin anda jauhi, kan? Dijangkiti penyakit kulit tersebut membuatkan anda tak selesa dek kerana beberapa sebab. Antaranya kerana bau yang kurang menyenangkan, gatal-gatal serta malu jika diketahui orang lain. Bagi mengubati panau, kurap serta kudis buta, anda bolehlah menggunakan khasiat yang dimiliki daun gelenggang. Anda boleh juga mengenalinya melalui nama saintifik iaitu Cassia Alata atau Senna Set daun gelenggang original 100% buatan tradisional Selain untuk masalah panau ia juga membantu merawat masalah ↠Kurap ↠Kayap ↠Ekzema kronik ♯Kudis buta ♯Kulit kemerahan ♯Panau ↠Gigitan nyamuk ↠Ruam ↠Gatal Badan ↠Gatal kulit kepala ↠Menghilangkan daki ♯Masalah badan berbau Cara guna untuk dewasa mula2 cuci bahagian gatal dengan sabun Daun Gelenggang kemudian Sapu Krim Gatal Kulit 2 - 3 kali sehari. Lebih pun takpe.. Kalau untuk gatal2 di bahagian badan. Lepas sabun tu jangan terus bilas tunggu sekejab beberapa minit di kawasan yang gatal baru cuci dengan air. Untuk kanak kanak..cuma sapu krim gatal kulit daun gelenggang 2 kali sehari je. Sekiranya anak2 uolls kena panau ke apa2 jangkitan kulit sangat rekemen try set produk daun Gelenggang ni.. Harga : $12.00


Others also viewed

OGAWA Spa Massager [BNIB]

OGAWA Spa Massager [BNIB]

S$1516

Deep Tissue Body Massage

Deep Tissue Body Massage

S$2.9829

SKII Limited Edition

SKII Limited Edition

S$218.708

[Black/Whitehead Remover] Gel Hut Mun White

[Black/Whitehead Remover] Gel Hut Mun White

S$83