READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

READY STOCK💕DIANZ VITAMIN C & E NEW PACKAGING/30 Chewable Tablets. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

New
S$25
Singapore

Share This With Friends

Dianz vitamin new packaging!! Lebih power!! Kesan 2 kali lebih cepat dan pastinya lebih murah dan juga sedap!! Tambahan EXTRA PEARL yang pastinya akan membuatkan anda lebih cantik,,lebih cerah dan juga kulit lebih glowy dan berseri!! Dapatkan segera DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! HISAP-HISAP TERUS CANTIK!!! KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan) ✔ Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren ✔ Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry ✔ Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat ✔ Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas ✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan ✔ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam ✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang ✔ Selamat dan berkesan. 100% produk semulajadi KEBAIKAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔ Kulit lebih glowy dan berseri ✔ Mencantikkan kulit ✔ Melembapkan kulit ✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati ✔ Menghilangkan parut muka/badan ✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan ekzema ✔ Mengurangkan resdung ✔ Membantu menegangkan kulit ✔ Merawat kulit kusam ✔ Merawat tona kulit tidak sekata ✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru CARA PENGAMBILAN DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARL ✔ 6550 mg setiap tablet ✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah) ✔ Sebotol 30 biji untuk sebulan ✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster ✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari NOTED :- Kurangkan minuman kafein, alkohol, rokok, makanan berminyak untuk kesan maksima. Bagi mengurangkan kekeliruan meh Saya terangkan sapa yang boleh makan Dianz Vitamin nih :- mengandung ? - 3mggu kehamilan dah leh makan menyusu ? - boleh je untuk ibu menyusu , nanti anak sama2 gebu berpantang ? - boleh tapi seeloknye lepas anak sihat demam kuning cara makan ? - selepas makan sarapan atau malam hisap , kunyah , telan ikut la guana pun asal masuk dlm badan . rasa berry sedappp cyst dan fibroid ? - tak boleh , sbb ada collagen . rujuk doktor dulu. dah kawin ? nak ketat ? - laki perempuan leh mkn tp utk ketat cri produk lain. dianz vitamin bukan jamu tau😁 budak leh makan ? - jangan buat pasai , 16 tahun ke atas jer nak gemuk ? - takleh... kalau leh gemuk HQ buang dlu vitamin ni hahaha nak kurus ? - pun tak lehh , bukan ubat kurus nak putih ? muka jerawat , jeragat , kusam - elokkkk sangattt ekzema ? -pun bolehhh . ELOK ! parut muka , badan , ciken pox ? -boleh sangat ! take time parut baru dan lama ada kkm ? - opkos kkm Farmasi lagii .. takde cikai2 nye senang kan ? malas baca ? mohon mereput nk cantik tkleh malas 😍😘 Harga : $25.00 / 30 Chewable Tablets


Deal Options

Meet-Up

Singapore

At my location

Mailing or Delivery

Mailing Free Door Delivery $7


Others also viewed

Organic Mango Soap Bar With Loofa

Organic Mango Soap Bar With Loofa

S$62

La Prairie Cellular Time Release Moisturizer Intensive (50ml)

La Prairie Cellular Time Release Moisturizer Intensive (50ml)

S$600

Instock!  Medicube Red Line 3 Best Products
Foam Cleanser, Serum & Ointment

Instock! Medicube Red Line 3 Best Products Foam Cleanser, Serum & Ointment

S$12957

Muscle & Fat percentage

Muscle & Fat percentage

S$01