READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer
READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

READY STOCK💕OKAYA FOUNDATION/15grm. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

New
S$35
Singapore

Share This With Friends

PENGENALAN MENGENAI APA ITU OKAYA FOUNDATION "NAK NAMPAK NATURAL BEAUTY DAN GLOWING DALAM MASA SEMINIT? NAK NAMPAK CANTIK TANPA SEBARANG MAKE UP? NAKK!!!!.CEPAT  DAPATKAN OKAYA FOUNDATION!!" Memperkenalkan Okaya Foundation Cream To Powder 2 in 1 membantu anda flawless sepanjang masa.Calit-calit sapu-sapu pakai lipstick pakai celak tak sampai 2 minit terus putih berseri..senyum sampai ke telinga pegi kerja.Cream to Powder merupakan cream ajaib yang diperbuat dari bahan berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa yang sangat popular di pasaran.Okaya Foundation Malaysia memang terbaik uollsss rugi  la kalau korang tak try.Tak perlu pakai cream lain dah kalau pakai ni.Wangi pun  wangi dan ni adalah salah satu foundation favourite yang selalu guna so  kepada sesiapa yang nak try Okaya ni please cepat dptkannya😉😉 FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT OKAYA FOUNDATION Boleh mengganti kan bedak(tidak perlu berbedak)  Tahan lama sehingga 12 jam Mengandungi vitamin E dan minyak zaitun untuk merawat  jeragat dan jerawat Tidak bercapuk walaupun berpeluh.. Spf 30 melindungi cahaya matahari merbahaya Cerah..gebu..shining dan berseri sepanjang hari Mesra solat Bebas alkohol dan bahan kimia merbahaya Menutup cela,parut,jerawat dan jeragat Boleh dijadikan alas mekap Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan CARA PENGGUNAAN OKAYA FOUNDATION Calit-calit je macam foundation biasa.Yang penting tahan  berbulan-bulan.Guna tanpa was-was. TIPS KULIT SENTIASA FLAWLESS Kurangkan memakai pencuci muka kerana ia mempunyai bahan  kimia yang boleh merosakkan muka anda.  Jangan campur produk kecantikan sesuka hati kerana bimbang akan  campurannya yang akan menyebabkan kerosakan pada wajah.  Amalkan campuran serbuk teh dan madu.Buat seperti scrub dan juga  boleh disapu pada lengan dan leher. Wap panas.wap panas boleh kecutkan pori-pori kulit dan mengurangkan  pengeluaran sebum minyak.Caranya dgn guna daun bunga tahi ayam. Masker bedak sejuk dan madu.Campurkan bedak sejuk dan 2 sudu makan  madu dan buatkan seperti mask di wajah.Lakukan selama 30 minit  sebelum tidur dan bilas dengan air. Masker putih telur atau pati timun.Kisar pati timun dan buatkan seperti masker  pada muka anda dan biarkan sehingga kering.Kemudian bilas lah dengan air.  Minum teh hijau sekali atau dua kali sehari.Teh hijau bagus untuk  pengantioksida yang boleh kurangkan jerawat.  Gunakan minyak sayuran sebagai pelembap wajah.  PANTANG LARANG OKAYA FOUNDATION Tiada pantang larang keras Untuk hasil yang baik Amalkan gaya hidup sihat Kurangkan makanan tidak berkhasiat Lemak tinggi Berminyak Minuman keras Minuman bergas Kami doakan anda hasil yang terbaik=)


Others also viewed

15 Piece Rose Gold And Pink Brush Set

15 Piece Rose Gold And Pink Brush Set

S$1651

All The Korean Cosmetics!

All The Korean Cosmetics!

S$02

🌈Innisfree PowerProof Brush Liner

🌈Innisfree PowerProof Brush Liner

S$1212

(Price reduced!) : Preloved Professional Makeup Bag (with Sling)

(Price reduced!) : Preloved Professional Makeup Bag (with Sling)

S$3624