Share This Listing

Public Comments

ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer

icon

11 months ago by minnielover74

icon

S$24

icon

9 Likes

icon

New

icon

ROSETYARA POWER CORRECTOR Habis hilang eyebag penangan Rosetyara Power Corrector dan Superb Concealer Meh iolls share kelebihan Power Corrector Rosetyara..Corrector yang Viral ni 🌹Untuk Cover lingkaran gelap bwh mata 🌹Tona kulit yg gelap di kawasan muka 🌹Untuk cover parut parut jerawat yg hitam,tepi bibir yg gelap Rosetyara Superb Concealer ======================= Kenapa kena pakai concealer? Kalau tak guna concealer tak cantik ke? Jawapannya : Concealer fungsinya ✅ untuk menutup cela2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja.. Jgn blend nnt drag abis color dia..😍 ✅Conceal utk tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur. ✅RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls! Sekarang dah tak payah cukur kening dan sapu gam bagai kat kening cukup lah dgn cantikkan kening dengan pakai concealer. Korang wajib ada concealer sbb conceal RT ni nmpk je kecik tapi tahan berbulan2.😊😊 💖💖💖💖💖 #rosetyara #supernconcealer1

Rosetyara

Concealer & Corrector

Getting This

icon

Singapore / Singapura / 新加坡 / சிங்கப்பூர் (Singapore)

icon

Mailing & Delivery

Free Normal Mail

Promotion

Try out Park N Parcel's fuss-free, trackable shipping at just $2.50. Tap here to find out more: http://bit.ly/carouselldelivery

Meet The Seller

minnielover74
minnielover74
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount1
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

YOU MAY ALSO LIKE