ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer
ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer
ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer
ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer
ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer
ROSETYARA POWER CORRECTOR & Rosetyara Superb Concealer

Share This With Friends

ROSETYARA POWER CORRECTOR Habis hilang eyebag penangan Rosetyara Power Corrector dan Superb Concealer Meh iolls share kelebihan Power Corrector Rosetyara..Corrector yang Viral ni 🌹Untuk Cover lingkaran gelap bwh mata 🌹Tona kulit yg gelap di kawasan muka 🌹Untuk cover parut parut jerawat yg hitam,tepi bibir yg gelap Rosetyara Superb Concealer ======================= Kenapa kena pakai concealer? Kalau tak guna concealer tak cantik ke? Jawapannya : Concealer fungsinya ✅ untuk menutup cela2 di wajah. Selepas guna corrector, sapu concealer dan dab2 sahaja.. Jgn blend nnt drag abis color dia..😍 ✅Conceal utk tutup kening dan bulu2 halus di kawasan kening tanpa perlu dicukur. ✅RT super concealer ni dirumus khas, bila apply mcm ada effect gam gitu.. Xperlu guna gam dah uolls! Sekarang dah tak payah cukur kening dan sapu gam bagai kat kening cukup lah dgn cantikkan kening dengan pakai concealer. Korang wajib ada concealer sbb conceal RT ni nmpk je kecik tapi tahan berbulan2.😊😊 💖💖💖💖💖 #rosetyara #supernconcealer1


Deal Options

Meet-Up

Singapore

At my location

Mailing or Delivery

SMARTPAC $4


Others also viewed

Skindinavia Makeup Setting Spray

Skindinavia Makeup Setting Spray

S$2049

heroine make mascara remover

heroine make mascara remover

S$121

Mermaid Brush

Mermaid Brush

S$351

MAC Lipstick

MAC Lipstick

S$65