Share This Listing

Public Comments

READY STOCK💕SCHATZS BEAUTY GLOW FOUNDATION/20ml. Processing Proceed Upon Full Payment Received Via Bank Transfer

icon

1 year ago by raydean

icon

S$38

icon

6 Likes

icon

New

icon

SCHATZS DI HATI SETIAP WANITA . . Mestilah melekat di hati semua wanita yang dah mencuba...sebab mmg senang btul nak apply...senang blend & jimat masa bersiap . . Plg best tang glowing efek dari Schatzs!!! Xyah pakai highlight pun takpe sbb dh nmpk glowing muka...kalau tmbh highlight lagi nmpk kevavommmm . . Apa uniknye Schatzs ni? . . (+) DIPERBUAT DRPD FRANCE TEKNOLOGI yg buatkan formulanya lain dr yg lain, kualiti terjaga bertaraf antarabangsa..membuatkan Schatzs lain drpd yg lain. Ramai customer berpuas hati & repeat order berkali2.. . (+) ROYAL 24K GOLD yg diterbangkn jauh dr France yg bertindak sbg anti-oksidan & anti-aging yg buatkn anda nmpk muda 10thn dr umur.. Pn Salmah, customer yg berumur 45thn terperanjat dgn hasil lps pakai Schatzs Beauty Glow foundation & kini mjadi agen sah.. . (+) VITAMIN B & E yg bertindak melembutkn & melembapkan kulit bagai kulit baby..buatkn Cik Abg sentiasa nak cium & usap pipi.. . (+) SPF 40 yg melindungi kulit dari sinaran panahan matahari & cahaya lampu di office nun..dh ada pelindungan ni jimat x perlu lg beli sunblock...fuhhh slmt poket cik abg.. . (+) TAK BCAPUK & TAK CRACK yg buatkan makeup sis cantik memanjang, nmpk smooth je..perghhhh xde la malu lagi nk kuar jmp org lain.. . (+) TAHAN LAMA yg buatkan sis tak perlu touch up makeup berkali2..makeup boleh maintain seharian tau. Senyum cik abg sbb poketnya tak terbabas lagi utk beli yg lain.. . (+) GLOWING & FLAWLESS!!! Perghhh mmg jadi kegilaan sis2 di luar nun..nk nmpk mcm retis...nk nmpk kulit kusam jadi bermaya? Yesss!!! Tak smpi 2min dh nmpk efek.. . (+) TREATMENT yg bantu sesiapa yg punye kulit masalah..yg ada jerawat, yg slalu kemerahan2an, yg ada jeragat tu tak usah risau lg dh, Schatzs Beauty Glow foundation ada penyelesaiannya. Bkn hanya sekadar nk cantik tp skali merawattt..Salah seorang customer kata jerawat cpt kecut lps guna Schatzs foundation.. . . Ada lagi... . ✅ senang cuci ✅ halal & bersih ✅ ada KKM NOT170500529K ✅ ada promosi less 20% . . Wah, bestnye...JOM DAPATKANNYA😘😘

Schatzs Beauty Glow Foundation / 20ml

Foundation/Tinted Moisturizer/BB & CC Cream

Getting This

icon

Singapore

icon

Mailing & Delivery

Smartpac postage $3.20

Promotion

Try out Park N Parcel's fuss-free, trackable shipping at just $2.50. Tap here to find out more: http://bit.ly/carouselldelivery

Meet The Seller

raydean
raydean
isFacebookVerified
  • positiveReviewsCount431
  • neutralReviewsCount0
  • negativeReviewsCount0

YOU MAY ALSO LIKE